Header - Logo De Verwennerij

Jams, chutneys & honing

Wij hebben heerlijke jams, op ambachtelijke wijze vervaardigd. Diverse tongstrelende smaken zoals bijvoorbeeld appel-kaneel, 5-tuinvruchten en wilde bessen.

Bij ons in het assortiment vindt u een verscheidenheid aan producten met cranberry`s. Puur natuur zonder toevoegingen. Zo hebben wij jam, compote en dessertsaus. Bovendien zijn cranberry`s niet alleen lekker maar ook een middel om problemen met uw blaas en urinewegen te voorkomen.

Mrs. Bridges

Nieuw in Nederland!

Heerlijkheden uit het assortiment van Mrs. Bridges

Met gepaste trots presenteren wij u ons nieuwe top-product Mrs. Bridges. Mrs. Bridges is een lijn van echte Engelse delicatessen zoals marmelades, preserves, chutneys, mayonaises, fudge, honing, curds, sauzen etc.

Wat dacht u van Lemon en Lime marmelade, Blue Stilton dressing, Port wine jelly, Courgette en sun dried tomato chutney of Cranberry en Port saus, Sundried tomato mosterd enzovoorts.

Ook op het gebied van honing bieden wij een leuk assortiment zoals Acaciahoning, bloemenhoning, klaverhoning, lindehoning en zonnebloem/klaverhoning.

Ook hebben wij de echte Heusdense honing. Die moet u geproefd hebben. Dit product is tot stand gekomen zonder enige toevoeging en is afkomstig van in de vesting Heusden bloeiende planten en bomen. De imkerij is gelegen op de fundamenten van de voormalige dikke zeskantige kruittoren van het vroegere kasteel in de vesting.